Helvete... har tappat halva hörapparaten!!

Dagen är slut. Hundarna ligger utslagna. Jag är åxå trött, så det ska bli skönt att krypa isäng.

I morgon måste jag ringa hörcentralen och erkänna att jag tappat halva hörapparaten. Tur i oturen är, att det är själva delen med avgjutningen som är borta. Den andra delen kostar över 8000, så den har jag inte råd att tappa :)   Jag hade plockat isär den och rengjort den, och förmodligen har den åkt i golvet... och jag har ju hundar som är lite nyfikna på saker och ting... och en liten plastmanick kan fort bli tugg-godis :)  Får åka in och göra en ny avgjutning.

På förmiddagen hämtade jag Pernilla som kom hem från Barcelona idag. Hon har haft en kanonhelg (surprice?) men var trött (surprice?)  Vi åkte och kollade på den där hästen vi skulle kolla på. Rent utseendemässigt var han klockren. Precis som vi vill ha en häst. Lagom stor, kraftig, mysig, kelsjuk... men... han är inte  direkt inriden, och bara körd med rockard. Vi vill ha en åtminstone hyfsat inriden häst, som är väl inkörd, både med stötting och släde helst.  Så... vi får avvakta.

Idag har jag tränat mycket med hundarna. Paddy har verkligen fått jobba ... några korta men intensiva pass i lydnad, sen har han fått "klättra" i träd och söka godis :)









Jag har tränat Kelly och Molly åxå, men Paddy har nog fått jobba mest av alla :)

Nä, nu ska jag krypa isäng...   läsa en stund och sedan somna.  

Gokväll ...... ps... hoppas ni haft en bra dag.  ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0