Höstens färger

 

Då var det ny dag igen. Den här dagen ska jag fylla med en massa värda saker :) Jag ska, efter kaffe och morgonpromenad med hundarna, åka och kolla kattfällan. Sen blir det väl nåt ätbart... därefter träning med hundarna. Alla tre, fast var för sig. Molly har faktiskt tagit ett steg i sin lydnadsutbildning :) Kelly ska få träna mer på att hålla apporten.Paddy-gubben har blivit betydligt mindre osäker bland folk. Han drar inte in svansen mellan benen längre, men jag ska ner på ICA-parkeringen och träna lite olika moment där.

Sen ska jag boka tid med ett äldre par för en intervju, samt boka tid för intervju med en ung tjej.... båda intervjuerna ska utmynna i artiklar för tidningen är det tänkt. Jag har skickat in två artiklar i veckan, och hoppas få skicka in två till innan söndagkväll.

Det som är kvar sen av dagen ska jag portionera upp till promenader med hundarna och kaffedrickning :) Bästa kompisen Annica, som kör post här i veckan, kommer upp och äter lunch hos mig på dagarna, vilket är superskoj :) Nu ska jag klä på mig och gå ut med hundarna. Ingen sol, men inget regn heller, och det verkar blåsa mindre än igår... det blir nog en topppendag!

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0