Kommit den på spåret.....



Dagens spår med Paddy var absolut klockrent. Han sökte med bra fart, nosen i backen hela tiden. Han tappade spåret i en skarp vinkel, men redde ut det snabbt. Två bloduppehåll och två vinklar fixade han som ingenting :) :) KUL !  Tänkte åka och lägga ett nytt spår i morgon, som får ligga längre än dagens dryga timme.

Dagen har varit bra även om jag varit trött. En timmes sömn är så lite så man knappt orkar... men får man nu bara sova bra inatt så ska det ordna upp sig. Maxdos mediciner och lugn och ro ... var dagens plan. Blev det så?  fniss... ja, maxdos mediciner, men nog blev det spännande, så det där med lugn och ro vet jag inte.

Jag var ute på gården och tränade med Kelly, när jag såg en Rottweiler springa lös på andra sidan gatan. Då jag vet vem som rår om den, och jag känner mig väldigt osäker på hunden, så gick jag så att hunden inte skulle få syn på Kelly. I samma veva ringer mobilen. Det var polis-Carro. Hon undrade om jag var hemma och om jag kunde bistå henne i att fånga hunden. Japp. Minns att jag i vintras gick undercover efter att ha ringts in av Carro, och jag var lika redo denna gång. Jag sprang upp med Kelly, och greppade ett krafigare läderkoppel och sprang ner. Lockade med korv men Rw:n var både skeptisk och skvättig.

Om vi säger såhär: Det som sedan följde var som taget ur en tv-film. Ingen blev skadad, det var absolut inget sådant, och hela historian var så ..... både märklig och tokig, men slutade med att Carros kollegor kom i polisbil i alla fall, och vi plockade en rattfyllerist av vägen.

Jag har återigen assisterat vid ett polisärende.... och  jag är redo att ringas ut när det behövs även fortsättningsvis :) :)

Efter detta drama så åkte jag iväg till hundklubben och höll kurs för de som inte kunde komma i söndags. Det regnade, så vi höll till inne i klubbhuset, både med teori och övningar. Gick fin-fint :)  Pernilla och Nils har varit förbi en sväng, jag har varit ute på kvällspromenad med hundarna, och nu ska jag krypa isäng.

Hoppas ni haft en bra och innehållsrik dag :)

Gokväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0