Min vän har gett mig klövar :)

Tänk vilka underbara människor jag har omkring mig :)  Mina döttrar har gett mig saker häromdagen, till min lägenhet. De har köpt grejjer från IKEA som jag verkligen behövde. Äldre dotterns sambo köpte mig en bil!!!  Jag är så lyckligt lottad att ha så givmilda döttrar m. respektiven. DESSUTOM har jag av en vän fått 4 älgklövar :) Tusen Tack Eva :) Det är guld värt :)   Jag ska iväg och hämta dem i morgon. Ska ta fram blod ur frysen innan jag lägger mig, så jag kan lägga ett spår i morgon åt Paddy :) KUL !! :)

Hundarna har gnagt på sina älg-märgben hela kvällen.... de var rätt stora, så jag förstår att det tar ett tag...   Förut idag var vi upp till grustäkten så de fick springa runt (läs: Paddy) och träna lite olika övningar. I övrigt har dagen varit lugn. Jag fokuserar på att ta det lite lugnt så att det inte blir way too much ..... känns som att det finns risk för det just nu.

I morgon ska jag iväg till Burträsk, fara på apoteket , samt träffa Catrine och träna hund :) Ska bli superkul :)  På kvällen är det core.  På onsdag kanske jag hinner in till stan för att prova ut en sele på Paddy, vi får se, jag är även bjuden på paltfest av PRO här i bygdsiljum, så vi får se om jag hinner in till stan efter det.

Att kunna ge sina medmänniskor.... att bjuda på nåt som de verkligen uppskattar... DET är att fylla dagen med nåt värt!  Jag hoppas att Eva inser att hon, genom att ge mig dessa älgklövar, gjort mig jätteglad, och därmed inte bara fyllt MIN dag , utan även sin EGEN dag, med nåt värt. 

Själv har jag idag varit och hämtat ut ett paket åt en granne ... och hon blev så hjärtans glad och undrade hur mycket hon blev skyldig. Va?? Som att jag skulle ta betalt för att jag gick över gatan och hämtade ett paket på ica? Lilla gumman... hon är inte van att människor gör nåt för henne antar jag.  Att kunna hjälpa en annan människa... DET är att göra nåt VÄRT.

Nu ska jag börja knyta ihop måndagen...  ska ta ut hundarna en sista sväng för kvällen, sen isäng. Jag sänder ett stort tack till mina barn, deras respektiven, Eva och alla andra som varje dag förgyller min tillvaro. Ni är guld värda allihop :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0