Offline hela dagen :)

I morse startade jag datorn som vanligt. Kokade kaffe, gick ut med hundarna, kom in, skulle läsa norran.se   då gick det inte ansluta till internet. Ringde all-tele kring mitt på dagen och fick veta att det berodde på en avgrävd kabel. Nu för ca 10 minuter sen, kom jag in på nätet igen. Det har på ett sätt varit rätt skönt att vara offline. En hel dag utan att ha ständig uppkoppling mot omvärlden, kan vara rätt... vilsamt.

Idag har jag verkligen tränat med hundarna. Var för sig, ute. Flera omgångar var. Sen en promenad runt byn. Nu på kvällskvisten har de verkligen varit trötta. I morrn får de lite av en vilodag. En rejäl morgonrunda ska de få, men sen drar jag och Hannah iväg. Pernilla kommer och hämtar oss i morrn vid 9. Då ska vi på mammas grav en sväng, hon skulle ha blivit 68 år i morgon. Efter det så ska vi lämna av Pernilla hos en av hennes kollegor, då ska de blåsa iväg till Barcelona. Jag och Hannah nöjer oss med att tvärblåsa in till stan :)

När vi kommer tillbaka från stan, ska Hannah packa ihop sina prylar och dra iväg till Boliden och Lukas. Då är mamma-veckan slut. HUR fort gick inte DEN HÄR veckan??!!!

Lördag och söndag har jag fått skrivuppdrag som ska bli hur kul som helst :)   På lördag är det draghundstävling i Kålaboda, och på Söndag ska jag till Robertsfors och utbildning för besökshundar.  GUD va roligt :)

Hannah har lagt sig och ser en film, själv ska jag krypa ner i sängen och läsa. Hundböcker givetvis :) Just nu varvar jag lite mellan : Din hunds beteende i vardag och träning, samt : Min bästa vän, aktivering och hundpsykologi.

Hoppas ni haft en bra dag, vare sig ni varit on- eller offline.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0