Vacker morgon i paradiset



Det ser ut att ska bli vackert idag. 3 grader och sol i skrivande stund. Står vid datorn och dricker kaffe, hundarna har precis vaknat och busar runt i sängen så täckena yr.

Lördag ... är inte det på nåt sätt den bästa av alla bästa dagar! ÄVEN om Ica stänger redan kl 15, och ÄVEN om man inte ska ut på galej ... så är lördag en underbar dag. Det är ring så spelar vi och Melodikrysset på radion, det är en hel dag kvar till söndag, och kanske bäst av allt: Det är stängt på Martinsons och ¤:an, så man kan vara och gå på den vägen och ha alla hundarna lösa :) 

Idag ska jag vara ute och fortsätta träna med hundarna. Jag tränar för lite med apport-bocken med Kelly, måste skärpa mig där...  Ska även träna snabbare sitt., och att sättandet ska bli RAKT alla gånger, och inte bara ibland.    Molly tränar fotposition med en stor portion glädje i den lilla kroppen, och Paddy, han gör enorma framsteg i lydnaden, trots att hans koncentration är något mindre :)

Jag brukar ju, av någon anledning vakna kring 3 varje natt och ligga vaken ett par timmar. Inatt vaknade jag redan kl 2. Inte speciellt kul ... kanske har jag lite för mycket spännande saker kring mig nu, som gör att stressnivån i kroppen ökar ... jag vet inte.  Men spännande saker händer, så mycket är helt säkert :)

Börjar vara dags att dra på sig kläderna och gå ut med hundarna. Ha en superbra dag allihop, och fyll den med nåt värt :)

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0