Ghhaa.... :) :) :)

Tänk.. det är inte ofta jag blir arg. Det är inte ofta nuförtiden som någon får mig att tappa fattningen. Idag hände det. Jag blev så inni helvete frustrerad, så jag kunde börjat grina. Att prata med någon... eller... det heter inte ens att prata. Att måsta försöka få någon att lyssna, som inte har någon som helst input..... som inte VILL förstå... som inte VILL eller är BEREDD att lyssna. Å herregud så arg jag blev. Måtte jag aldrig bli så arg igen, på bra länge !!

Efter den pärsen var jag på parkeringen och tränade, först med Kelly, sen med Paddy. Molly hade vilodag idag :)
Kelly funkar ju klockrent... Paddy... har jag precis fattat vad han behöver träna mer på :)

Efter lunch tog jag Kelly och Molly på en halvtimmes promenad där de fick springa lösa på skoterleden.... sen hem, lämna dem och ta Paddy för en halvtimmes promenad på skoterleden, och däromkring, för skaren bär överallt :)

Nu på kvällskvisten har jag suttit i soffan med hundarna. De är ju mitt liv nu. Pernilla och Hannah är naturligtvis nummer 1, kommer alltid att vara, men nu när vi satt i soffan så tänkte jag: Paddy.... han är som Pernilla var när hon var liten. Älskar att man stryker över näsan och pannan..... då njuts det. Molly, är precis som Hannah var - full fart, hej å hå, hux flux vill man ligga i knät och mysa, men lika hux flux vill man leka och busa :)

Kelly...... hon är lugnet själv. HOn är.... vis. Hon är nog som min mamma. Ja... hon representerar mamma. Lugn, trygg ... lojal.

Måndagkväll. I morrn är det tisag och jag ska spela ICA-tant :) Sen på kvällen är det core. Jag gissar att jag kommer att vara helt slut i morrn, så det är läge att lägga sig tidigt ikväll. Typ nu.  Jag ska ta ut hundarna, sen kryper vi isäng.

Det finns så himla mycket att vara glad och nöjd över. Om allt känns gå åt helvete, pengarna räcker inte till, man har inget jobb, folk beter sig som idioter, man kan inte lita på nästan någon...... så är man ändå vid liv. Så länge man är vid liv och är hyfsat vid medvetande, så har man makten att välja.  GÖR VETTIGA VAL för guds skull!!!! Så länge man kan styra över valen - GÖR DET!!!!

Gokväll


Kommentarer
Postat av: Tina

Du är klog du Maria :)men jag måste säga, jag blev nyfiken på vad det var som fick dig att bli arg? :P

2012-04-04 @ 14:01:51
URL: http://tafvelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0