Plötsligt händer det!

Tisdag. Började dagen med en kort runda med hundarna. Har hostat mig igenom natten och kände mig allt annat än utvilad när jag klev upp. Efter rundan fixade jag lite med tvätten ...  och  ... ja... sen hände det inte så mycket mer på hela förmiddagen.

Eftermiddagen blev ungefär lika lung. Kort runda med hundarna.... sen har de legat pall i soffan. Man kan tro att de endera är sjuka, eller så att de sympati-vilar ... för ingen av dem rör en fena.

Skellefteå vann kvällens match, och DET var positivt!!!! :) DET gör att förkylningen plötsligt känns lite lättare :)

Måste bara berätta. Idag var hyresvärden här när jag gick ut med hundarna. Då frågade jag hur det blir med nya mattan i kök och hall, som jag väntat på sedan före jul 2010. Vet ni vad han sa?
- Kan du garantera att hundarna inte förstör den nya mattan?

Hey .... Mattan som ligger där NU har varit trasig sedan långt före jag flyttade in, och det är asbest under. MÅSTE jag GARANTERA att hundarna inte förstör nya mattan? Borde det inte vara självklart att lägga in en ny i alla fall?

Nåja, nu KAN jag ju faktiskt garantera att hundarna inte förstör den nya mattan. Det är väl MER troligt att de förstör en matta som flärpat upp i skarvarna?
NU ska jag ta ut hundarna, sen gå isäng. Det har varit Värsta snöovädret ikväll, men verkar ha lugnat sig lite nu ...

Hoppas ni haft en bra dag.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0