självkänsla, självförtroende osv.

Fredagkväll. Det snöar som bara den .... förkylningen är inte värre ...   allt är helt ok.  Jag tänkte på en sak. Jag läser en del bloggar, vissa följer man ett tag, vissa följer man länge ... vissa känner man att man lär sig något av ... en del blir man mest irriterad av ... och en del undrar man över varför de skriver en blogg överhuvudtaget. "Vad vill ni att jag ska skriva om" är en rätt vanlig fråga, ifrån människor som bloggar. Det tycker jag är lite hemskt. Ska någon annan bestämma vad JAG ska skriva om? Varför? Handlar det om dåligt självförtroende, dålig självkänsla eller vad?

En annan sak man OFTA läser på bloggar är: Nu har jag varit dålig på att uppdatera, men jag LOVAR att jag ska bli bättre.   Varför skriver man så?  VARFÖR känner man att man måste rättfärdiga om det varit tyst några dagar? Varför känner en del att de inte ens kan bestämma själva vad de ska skriva om, och hur ofta?

Jag har bra självkänsla, bra självförtroende. Märks det?  :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anki

Vad klumpigt av mig, det tänkte jag ju inte på! Jag får nog överväga att fortsätta, eller så får du rent ta och bli en instagramare du också så att du kan hänga med;-) Hur som haver så är jag glad att du är duktig på att uppdatera, inspirera och intressera! Jag tänker fortfarande på lunchen vi ska ta och jag ser fram emot den, när den än blir:-)

2012-04-21 @ 16:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0