Snart där!



I morgon är det sista April. Det lixom rasslar bara till så är det maj ... och torde rassla lika snabbt så är det juni. Sommar, grönt gräs ... badväder.  Märklig känsla  ...

Snart börjar jag på Westmans. Äntligen kan man säga :)  Ska bli hur superkul som helst, särskilt med de nya planerna ... berättar mer senare.

Det har varit kanonväder idag. Började dagen med en promenad runt byn med hundarna. Efter frukost blev det träning på ICA-parkeringen med Kelly, sen lite träning ute med Molly.  En kort runda med hundarna sen var det dags för hundkurs. Lika kul som vanligt, och duktiga deltagare. Hem, ut en sväng med hundarna, träna lite med Milo härute ... sen var det dags för säsongsavslutning på cirkelträningen.  Både skönt och vemodigt må jag säga. Det är ju så himla kul!! men det känns ändå ok att det blir utomhussäsong :)  Spring tillsammans-gruppen fortsätter ju ett bra tag till tänkte jag :)

Nu ska jag ta ut hundarna på gården för en kvällspink, sen kryper vi isäng. I morrn ska jag spela ICA-tant, så det är bäst jag försöker vara pigg och utvilad.  HOPPAS ingen börjar smälla smällare före jag kommer hem från jobbet och hinner ut med hundarna. Eller ... ärligt talat , hoppas ingen smäller smällare överhuvudtaget i morrn. DET vore drömmen!

HOppas ni haft en bra dag som ni fyllt med nåt värt. Sov gott

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0