Dagen idag är en märklig dag ....

Det här var minsann en innehållsrik dag :)   Vaknade, precis som vanligt med alla hundarna omkring mig. Tog på glasögonen, kollade vad klockan var, tog ur öronpropparna (obs, såna där värdelösa gula, som jag tvingats ha sedan hundarna åt upp mina silikonöronproppar)  steg upp, drack lite vatten, gick på toa, gick in i köket för att preppa perkon  .... tänk ... alla mornar ser precis likadana ut. Helt underbart :) :) :)
 
Starta datorn, för att kunna läsa norran, aftonbladet och mailen, sen logga in på fejjan naturligtvis, direkt man varit ut på morgonpink med hundarna.
 
Norran ... jodå ... lite smått och gott som var nytt. Aftonbladet .... scrollade igenom och noterade .... Kollade mailen och hade fått från Mellanbygdens redaktion ... svarade direkt att en av mina artiklar kommer in i  afton, en osäker, och en kommer inte förrän nästa vecka.  ... Så, logga in på facebook. Ok. då började min dag på riktigt.
 
När jag hyfsat hämtat mig, begav jag mig till stan för att få träffa min braiga doktor. Jag bokade tid med honom i Juni, när jag mådde som sämst i min Meniére .... när jag kände att jag bara MÅSTE få hjälp. Snabbaste tiden var ... idag. .... trodde jag. När jag kom till luckan och anmälde mig ... blev jag varse om att jag var en vecka för tidigt . Det är alltså NÄSTA måndag jag har tid. Ok. Bara att göra det bästa av situationen, så jag gick in på apoteket och köpte silikonöronproppar. DÅ HAR JAG ÅTMINSTONE SHOPPAT, NÄR JAG ÄNDÅ VAR PÅ STAN !!
 
När jag kom hem, hade min kompis Annica varit här och lämnat en hel bricka rensade hjortron i min kyl !!!! Jag kan inte tacka dig NOG min bästa kompis !!! Det är GULD värt!!! och jag är bara glad över att du inte fick en träkonstruktion i näsbenet när du öppnade kylen, för som du Vet så fick jag det !!!
 
Jag tog ut Kelly för ett träningspass nere vid golfbanan. Det gick superbra!!! Gick även ner till badstranden med henne, för ytterligare ett av otaliga försök att få henne att bada och simma. Javisst kommer hon ut mot mig, men går jag så långt ut att hon inte bottnar, så vänder hon. Ställer jag mig lite längre in, så kommer hon fram och försöker klättra upp på mig. Nåja, nästa sommar kanske hon uppskattar att bada :) inte för att det är nåt måste från min sida men vi får se :)
 
När jag kom hem, så fann jag detta på mitt dörrhandag:
 
En liten bukett blommor, och en skål med smultron !!! Vem som lämnat det har jag ingen aning om, men jag blev jätteglad !! Du tant (hörde att det var en sådan, som sökt mig på jobbet och ville lämna det) vem du än är ... TACK !!! Jag blev verkligen JÄTTEGLAD !!! och du ,..... smultron och grädde till middag blev helt perfekt :) :) :)
 
NÅT måste jag ju göra rätt ändå verkar det som :) :) :)   Tusen Tack till alla mina vänner !!!!! Jag älskar er alla, och uppskattar att ni finns. Jag hoppas att ni vet det !
 
Pernilla och Hannah: Ibland kan jag verka som en  .... tagg i ändan om man så säger ... men hoppas att ni förstår att den där taggen egentligen är en påminnelse om kärleken och livet. INTE om smärta och elakhet.  Jag älskar er mest av allt i hela världen. DET vet ni i alla fall Det vet jag.
 
NU ska jag gå ut med hundarna och sen krypa isäng. HOppas ni haft en bra dag, och att ni fyllt dagen med nåt värt. Ni som gett mig hjortron, smultron och blommor, ska veta att NI fyllt den kvoten. Ni har åtminsone fyllt MIN dag med nåt värt !!!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0