Förbaskade Kossa, he dig väck !!

Nu i slutet har det ofta varit så när jag ska logga in för att blogga, att den där kossan befinner sig i serverrummet, så man KAN inte blogga. Så även igårkväll. Nu verkar hon dock vara ute i hagen igen :) Igår, måndag, var jag ledig. Kändes som att det var sommarens varmaste dag dessutom.
 
Efter sedvanlig morgonrunda tog jag först ut Sally och tränade lite. Höll till på ICA-parkeringen och tränade sitt/sitt kvar samt inkallning. Sansade Sally är hur lugn och fin som helst och träningen gick superbra :) Sen var det Kellys tur. Jag tog med koner, plastlock, apportbock, träningsleksaken korv och gick ner till området mellan minigolfbanan och ICA. Kelly var träningssugen som aldrig förr och det gick perfekt. Superkul !!
 
Efter lunch tog jag en dryg timmes promenad i lugnt tempo. Jag gick Korssjövägen och när man kommer till där man svänger upp till toppstugan, så såg jag en huggorm för första gången i sommar. Den låg på vägen och gjorde sig ingen större brådska att hala sig över ... Det var en smal liten stackare ... som ett finger tjock ungefär. Vi tog en stor omväg, för säkerhets skull.
 
Kvällen gick i lugnets tecken, ungefär som vanligt. Nu håller det dock på att vara dags att sätta igång den egna träningen. Det är många år sedan jag gjorde så här lite fysisk aktivitet under en hel sommar. Har inte sprungit ett steg sedan i början på Juni ... och inte har jag varit så fasligt många gånger nere i mitt supersöta lilla gym heller. Nä ... det drar ihop sig .... Fast idag har jag inte tid, jobbar först och sen är det rallylydnad. Så ... det måste bli en annan dag, förhoppningsvis är det svalare ute då åxå.
Nu ska jag gå ut med hundarna :)
 
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Tina och Polly

ja, hoppas kossan ska stanna i hagen, var så sur på den då det inte gick att kommentera..
finns inget bättre än att träna med en träningssugen vovve :) och så roligt måste det vara att kunna träna olika saker med olika hundar! fast det är förstås roligt att kunna träna olika saker med en och samma hund också :)
tack för kommentarerna hos mig, alltid uppskattar dina åsikter och synpunkter

2012-08-15 @ 01:41:02
URL: http://cutiepiepolly.blogspot.se/
Postat av: Maria

Tack Tina, jag uppskattar dina kommentarer åxå, dessutom lär jag mig massor av dig!
Hundarna har ju helt olika personligheter och starka sidor, så det är faktiskt superkul att utveckla dem var för sig :)

2012-08-15 @ 15:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0