Hur var Lördagen?

Lördagen var ju igår ... hann aldrig skriva nåt.   Dagen började med sedvanlig morgonpink för hundarna, sedan in och chilla medans jag drack mina 3 koppar kaffe. Då jag laddat på det fenomenala sättet, tog jag Sally på en solopromenad. Vi var ute i 40 minuter, mestadels i skogen. Hon har ett inbyggt perfekt sätt att gå i kopplet, hon har aldrig provat dra ens det minsta lilla.
 
 
När jag kom hem med Sally, tog jag Paddy på en 40 minuters cykeltur. Tack Börje för att du hjälpte mig och pumpade däcken :)   Paddy är perfekt att cykla med. Han bryr sig inte om andra hundar ett dugg när man cyklgar med honom, han är verkligen fokuserad på sin uppgift :)
 
 
Efter cykelturen blev det lite frukost, sedan tog jag ut smårumporna på skogspromenad åxå.
 
 
Efter detta var det bara att duscha, ta ut hundarna för en gemensam kissrunda, sedan bar det iväg på jobbet. Det var precis lika kul som vanligt att jobba, slutade kl 18, hem, ut med hundarna ... på med myskläder och hälla upp ett glas rött. Satt i telefon stor del av Kvällen - med Pernilla, Hannah plus några samtal för hundklubbens räkning. Efter detta återstod bara att ta ut hundarna och sen krypa isäng.   Det var lördagen det.
 
Nu är det söndag morgon. Jag har varit ute på morgonpinksvängen, håller nu på att dricka kaffe. Ska gå en sväng runt byn med hundarna före det är dags att gå och jobba.
 
Trist att det inte går att spara ner fotona i mindre format i telefonen btw.
 
Gomorron!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Kul med cykling, det kanske man skulle köra lite mer med Tobisen också!

Svar: Ja Fanny, det är riktigt härligt att cykla med Paddy-gubben :) Det där med draget ... nja ... han är mer för att springa bredvid .... åtminstone sommartid. Vi får se till vintern, då sparken ska fram igen :) Där var han mer hågad om att åtminstone hålla sig framför :)
Maria Tafvelin

2012-08-05 @ 20:20:04
Postat av: Tina och Polly

Tack Maria för dina kommentarer hos mig. Jag blev mycket rörd av dina vänliga ord. Jag har väldigt dåligt samvete att det blev så med Kalle. Det är en liten röst i mitt huvud som säger hela tiden "man omplacerar inte sådana bra hundar!" Och jag kommer nog att ha skuldkänslor resten av livet. Men det funkar helt enkelt inte att ha honom kvar. Det var ett tufft beslut också...

Så härligt att se bilder på alla dina sötnosar. Så fina de är!

2012-08-05 @ 21:28:56
URL: http://cutiepiepolly.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0