Tro det eller ej

Idag är det tisdag och jag är ledig även idag. Har varit ute på korta kissrundan med hundarna, har snart klunkat i mig tredje koppen och sedan blir det längre promenad. Funderar på att ta ut dem två och två idag .... Eller nä ... nu ändrade jag mig, jag tar ut Sally för sig .... smårumporna för sig ... och Paddy tar jag på en cykeltur. Idag är det inte varmt alls, så det passar att cykla en sväng.
 
Inatt har jag sovit bra. Silikonöronpropparna gör susen ska jag säga :) 
 
Mitt på dagen kommer kompis Annica hit. Vi ska gå över på Westmans och äta lunch. Efter lunch blir det mer promenerande med hundarna och sen planering inför kvällens Rallylydnadskurs. Det är avslutning ikväll. Hoppas att det inte regnar, det vore supertrist!
 
Nä, nu ska jag börja rotera. Innan jag går ut med hundar, ska jag kila över på ICA och köpa superlim... måste få någon till hjälp att laga glasögonen .... Bågen gick ju sönder igår när jag fick den där träkonstruktionen rakt över näsbenet, så ena glaset har lite lätt för att hoppa ur. Varför någon annan måste limma, är för att när jag tar av mig glasögonen så ser jag inte ett dugg vad jag håller på med och har alltså ingen aning om var limklutten hamnar.
 
Ha en bra dag allihop, och fyll den med nåt värt!  Ta itu med vad som måste tas itu med!
 
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Fanny

Många promenader blir det... ;-)

2012-08-21 @ 18:02:12
URL: http://livetmedtoby.wordpress.com/
Postat av: Maria

Ja Fanny, det är helt underbart va många promenader det blir :) :) :) och alla är lika härliga :)

2012-08-21 @ 19:13:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0