Vad är det för dag, är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag, för det är storebrors födelsedag, Hurra, Hurra Hurra !!!!  Älskade storebror Nisse blir idag 48 år. I morse när jag pratade med älskade lillebror Rolle, så påminde jag honom att Nisse fyller år, så att han inte skulle glömma att ringa. Kom jag ihåg att ringa själv???!!!  - NEJ.
 
När jag kom på jobbet kl 17, kom jag ihåg ... för jag skulle skriva in mig i liggaren, då skriver man datum, namn och klockslag .... FAN .... tänkte jag då. Mobilen tar jag aldrig med mig på jobbet, så jag kunde inte göra så mycket åt det. Jag slutade kl 22 .. eller, nej, jag slutade 21.40 då Jonny sa åt mig att gå hem ... jag såg väl sliten ut ... fniss ...
 
Älskade storebror Nisse är inte alltid uppe så länge på kvällarna, men så kliver han upp före fan på morgonen istället ... så jag vågade inte ringa, vill inte väcka honom .... så jag skickade ett sms istället. Det kom åtminstone fram på rätt dag. Phu !
 
Idag har det hängt regn i luften ... eller, ja det har väl ramlat ner en del åxå, och morgonrundan var en duggig sak. Efter lunch var det dock uppehåll så vi fick till en timmes prommis jag och hundarna. Var dock inte så kallt som jag trodde när jag gick hemifrån .... Everestjackan hade kunnat hänga kvar hemma i hallen faktiskt.
 
Som sagt, jag jobbade ikväll. Det var ett av företagen här i underbara Bygdsiljum, som bokat för 36 personer, tre-rätters med servering. Det var verkligen kul, men i slutet var jag verkligen sliten. Inte van att jobba den tid jag vanligen går och lägger mig .... :)
 
I morgon är jag ledig. Hoppas på uppehållsväder. Planen är att träna hundar var för sig, ta lite längre promenad, runt korpen möjligtvis, samt färdigställa cirkelträningsprogrammet. På söndag drar det igång ! Det kommer att bli så himla KUL !!!
 
Nu är det väl bäst försöka varva ner, för även om jag känner mig sliten, så är det inte bara att krypa isäng och tro att man kan sova. Fick tidningen "Härliga Hund" idag. Ska läsa den innan jag somnar.   Hoppas ni haft en BRA dag, och ..... att ni .... äh, ni vet :) :) :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0