Ledig dag

Måndag= ledig dag. Var rätt skönt att ligga kvar i sängen i morse efter att jag vaknat. Det är en ny vana jag har skaffat mig, att kunna ligga kvar en stund efter att jag vaknat ... och jag tror att jag fortsätter med den vanan :)
 
Kort morgonpink med samtliga vovvar, sen tog jag smårumporna på en egen eskapad så att de skulle få springa och leka i snön. Full fart var det kan man säga :)  När jag kommit hem med de små, tog jag Sally på en timmes promenad. Hon verkade lycklig :) :)   Hemma igen, bytte jag om och tog Paddy på en springtur. Det blev en mil, och det gick väldigt tungt i slutet .... fniss
 
När jag kom hem från springturen, kom Cilla upp med en gigantisk Amaryllis till mig. Ett kort följde med, där träningsgruppen tackade mig för säsongen som vi avslutade igår med ett tabatapass. Så himla glad jag blev över den blomman !!! Att bli uppskattad är en underbar känsla :) :) Tack alla ni i träningsgruppen!!!
 
Efter dusch, snabbt besök på ICA och en snabb visit på jobbet, blev det mat och lite finlir. Eller, finlir ... vart fick jag det ordet ifrån, jag dammsugade, bytte överdrag på soffan, bäddade rent sängen, gick ner i tvättstugan med en hög tvätt som jag hoppas hinna tvätta i morrn, för i afton var det upptaget. På med fina klänningen och nylonstrumpbyxorna.
- Varför?  Tja ... det är lördagkväll :) :) :)  och jag kände för att vara lite fin :)
 
Nu ska jag sjunka ner i soffan med mina vovvar en stund och glutta på tv. Relaxa lixom.  Hoppas du haft en bra dag, och att du kunnat fylla den med nåt värt. Det har jag.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0