Njuter för fullt

Ni har nog uppmärksammat att jag inte tränat på länge. Varken mig själv eller hundarna någe speciellt mycket. Jag har inte varit ute på milslånga promenader på ett tag ... (här spelar kanske temeratur och ledig tid in en hel del) Jag har inte spelat in filmsnuttar på lyckade hundtrix eller vacker natur .... jag har knappt lagt in några foton .. eller fotat heller för den delen. Jag har bloggat lite bristfälligt, eller väldigt ointressant ... fniss ...
 
VAD I HELA FRIDEN HAR JAG PYSSLAT MED, undrar ni kanske?
 
Jo, jag har fullt upp med att njuta av livet. Jag njuter så mycket att jag lixom har svårt att hinna med nåt annat. Jag njuter av hur vackert det varit ute de senaste dagarna. Jag njuter av mitt jobb och mina arbetskamrater. Jag njuter av att ha världens bästa barn och världens bästa hundar. Jag njuter av allt möjligt annat som händer som jag värdesätter högt. Varje dag är fylld av värda grejjer, roliga händelser, fantastiska möjligheter ... det gäller bara att se dem och uppskatta dem.
 
Det gäller att fånga varje ögonblick som ger något. Så, om ni tycker att jag är tyst, verkar disträ, skriver lite hattigt och ointressant, Tro mig, mitt liv är precis lika actionfyllt som vanligt, det är bara det att jag njuter så mycket av det att jag inte riktigt hinner få allt på pränt :)
 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0