Onsdag - känslor och sådär

Kallt har det varit idag, det ska gudarna veta. Men, så har vi ju vinter åxå, så inget annat är att vänta :)  Det är åtminstone snö och vitt, precis som man vill ha det på vintern :)
 
Läste precis några kommentarer från tidigare inlägg, som jag inte hunnit läsa förut. LIsbet, den tjej jag alltid såg upp till när jag gick i skolan, hon var min idol när det gällde idrott ... hon gav mig tips när det gällde slungboll och kulstötning .,.. och det var lixom det jag höll på med. Jag var så himla stolt när jag fick sitta bredvid Lisbet i skolbussen .... StorLisbet. En äldre tjej som hade skolrekordet i slungboll. Waow lixom. Ingen kan ana,inte ens Lisbet, hur mycket det betydde för mig när jag fick sitta bredvid henne ..... och hon gav mig tips om hur jag skulle hålla armen när jag skulle kasta slungboll .... glömmer det ALDRIG .
 
Tänk hur minnen etsar sig fast. Minnen, känslor .... både sagda och osagda meningar.... Det finns oerhört många negativa minnen och sagda meningar, som bland annat gör att jag aldrig mer tänker gå på skolåterträffar ... men det var inte vad det här inlägget egentligen skulle handla om, jag slirade åt sidan bara.
 
Jag är mer inne på att fokusera på POSITIVA känslor och minnen. KÄrlek. VAD är kärlek?
Att känna sig uppskattad, omtyckt, gillad för den man är, uppskattad för det man gör, verkligen omtyckt för den man är!! Just nu känner jag mycket kärlek i mitt liv. Jag känner mig uppskattad, omtyckt .... och dessutom känner jag kärlek tillbaka. Livet ÄR fyllt av kärlek. Äntligen.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0