Söndagsfunderingar

Söndag morgon, massor med snö :) :)   Nu fattas bara lite sol :)  
 
Hörrni, jag tänkte idag ha en kortare genomgång och reflektion över några begrepp som många verkar ha svårt att hålla isär, och blandar ihop begreppen i tid och otid. Vi tar det lite snabbt och lätt.
 
MITT - betyder att JAG rår om det. Jag har endera köpt, fått eller fått lov att bruka saken i fråga. Om det är MITT har ingen annan rätt att använda saken för eget bruk, utan att ha fått lov av MIG.
 
DITT - betyder att DU rår om det. Du har endera köpt, fått eller fått lov att bruka saken i fråga. Om det är DITT har ingen annan rätt att använda saken för eget bruk, utan att ha fått lov av DIG.
 
Hänger alla med?  Bra. Då går vi vidare.
 
Bara för att min cykel stod olåst utanför Börjes garage, betyder det INTE att cykeln är DIN. Även om den är olåst, är det fortfarande MIN. Att du blev sugen på att få ha den, kan jag förstå, den hade en rätt unik lila färg .... men hur sugen du än blev, SKULLE DU GETT FAN I DEN !!!! Må du brinna i helvetet, eller åtminstone tvingats cykla uppför handlarbacken, då växeln var låst på tyngsta växel, så den är jävligt tungcyklad.
 
JÄVLA PAPPSKALLE !!!!!!!!
 
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Lisbet

Detta är så oerhört frustrerande och obegripligt. Man behöver ju sin cykel hela tiden.

2012-12-05 @ 08:52:02
URL: http://halsozam.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0