Älskade Kelly <3



Idag har min älskade Kelly varit hos mig i Två år. För två år sedan hämtade jag min lilla gumma på Arlanda. Jag blev faschinerad av henne direkt jag såg henne, och det är jag fortfarande, varenda dag.

Kelly är en once in a lifetime-hund. Jag minns månaderna före hon skulle komma..... jag höll på att längta ihjäl mig. De foton jag fått av henne via mail, tittade jag på säkert hundra gånger varje dag. Jag mailade Hundrondellen flera gånger i veckan, fastän jag försökte låta bli. Jag frågade om både ditten och datten, fastän jag förstod att de egentligen inte kunde veta....  Jag minns att Malin på hundondellen sa: Om du tänker på henne riktigt hårt, så känner hon det.

Om du tänker på henne riktigt hårt, så känner hon det. ......  vet ni... jag tror att det stämde. Jag tror att det är därför vi har ett alldeles speciellt starkt band. Det är därför hon hela tiden vill hålla ögonkontakt. Det är därför hon inte viker från min sida när jag har yrsel. Det är därför hon ligger nära nära på nätterna. Det är därför jag aldrig någonsin behöver tvivla på att hon lyssnar på mig. Jag älskar min lilla Kelly, och det känner hon.

-30 idag. Vi firar inomhus :) :)

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0