FUll Fart, Fullt Upp

Igår blev en fullspäckad dag kan man säga :)  Morgonen började precis som vanligt med Kaffe och morgonrunda med hundarna. Lite tidigare än vanligt dock, då jag skulle till Burträsk och hålla spinning kl 9. Efter spinningen åkte jag hem, åt, sen gick jag en längre promenad, bara med Kelly den här gången. Gick efter skoterleden och myste. Kom hem, tog ut Molly på gården för ett längre lydnadspass. Hon är så ivrig ... hon steppar på alla 4 medans hon väntar på ett kommando. Lilla hjärtat :)   Efter det fick Paddy också komma ut på ett lydnadspass. Han kör i slowmotion han ... fniss....  men när jag kastar godisar i snödrivan så att han ska leta, DÅ blir det fart på honom :)

Lite fredagsstädning, kaffepaus, prata i telefon med Hannah, sen var det dags att åka iväg in till stan. Sprang en sväng på stan, sen körde jag på Ok söder och tvätthallen. Pernilla mötte upp där efter jobbet, så vi hjälptes åt att tvätta bilarna, sen körde vi upp på Solbacken och Ica-Maxi. Pernilla behöver ju fylla både kyl och skafferi, så det tog ett tag på affären. Vrålhungriga var vi, klockan var 18.30 när vi handlat klart, så vi skyndade oss till hennes lägenhet och lagade mat. Efter maten var det dags för mig att åka hem. Jag var hemma 20.30, tog ut hundarna lite kort, hällde upp ett glas rött, och satte mig i soffan. Hannah ringde, hon var på väg hem till Boliden från Umeå, hon hade jobbat till 19 ....   men hon var trött och hungrig, så hon stannade här och sov istället. Just nu sover hon fortfarande, och det kan hon gott få göra.

Kl 10 ska jag, som de senaste lördagarna, hjälpa en bekant träna sin hund. Superkul :)  I övrigt idag är inget inbokat, och det känns skönt, för att ha så fullt upp flera dagar i rad, brukar innebära yrsel .... och DET vill vi inte ha :)

Nä, nu ska jag ta ut hundarna en sväng... ska bara väcka dem först.

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0