Härliga Måndag :)

En helt underbar dag är slut. Jag har sugit ur det sista och nu ska jag gå isäng.

Morgonen, efter kaffe och morgonrunda, bestod av spinning. Superbra start på dagen :)  Sen hem, ut med hundarna, lunch, sen bar det iväg in till stan för att hjälpa Pernilla lite i lägenheten. Hon var på IKEA i lördags, och därför fanns det lite smått och gott att montera. Det gick bra faktiskt :)

Jag hade Kelly med mig till stan, för efter att ha varit hos Pernilla, så var det dags för lydnadsträning med Kelly. Det gick superbra :) 

Hem, ut med hundarna, mat... slappa i soffan. Sen hann jag inte mer den här dagen. I morgon ska jag åka in till Umeå och umgås med Hannah, som är ledig i morgon :)

Bäst krypa isäng.....

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej, undrar om du bor i närheten utav UMEÅ, har min farbror som bor i Umeå, eller han bor ca. 1 timme ifrån, i Bjurholm, undrar om du bor någonstans i närheten? Han bodde förut i Holmön,på en ö, i Umeå, där man fick åka färja dit. Vi var och besökte honom i somras i Bjurholm, han bor i en liten röd stuga med vita knutar, min farbror har bott både i Gävle, sundsvall, iggesund, södertälje och härnosand, men nu har han bott ca.2 år i Bjurholm. Ha en fin tisdag. Mvh.Marie

2012-02-28 @ 08:25:08
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0