Är det sommar nu?!

Idag verkar det ha vänt. Det var varmt och soligt, och det ser ut ska fortsätta hela veckan.
 
Efter morgonrundan, som blev lite kortare än planerat ... fniss ... för först mötte jag världens bästa chef Solveig m. man Kenneth precis utanför huset när skulle gå. Vi stod och pratade en liten stund. Sen när jag kommit ett par hundra meter, mötte jag Malin Vesterlund .... å det var så kul att språka med henne en stund :) :) Det är inte så ofta!  
 
Nåja, efter en supertrevlig morgonrunda, bar det av till Bästa Jobbet. Det började lite lugnt när vi öppnade ... men det var bara lugnet före stormen :)  Sen gasade det på rätt bra med folk !!  KUL !!!!!!
 
Efter jobbet, en härlig men varm promenad med vovvarna. Jag gick en bit bortanför Martinsons, sen vände jag. Varför jag inte gick in på Gruvbergsvägen och gick runt byn, är att jag, vis av erfarenheten, vet att det knappt blåser eller fläktar alls efter den vägen. Både jag och hundarna behövde lite vind i pälsen för att inte storkna av värmen .... så Martinsons-rakan var perfekt :)
 
Efter promenad och lite mat, var det dags att dra iväg och ha vardagslydnadskurs i Burträsk. Idag hade jag planerat en promenad in till "centrum" med hundarna, träna koppelgående, samt störningar utanför Konsum. Det happade sig så, vilket jag inte ens tänkte på förra veckan när jag delgav deltagarna kvällens plan .... att det är ju marknad nu. PERFEKT :)  
 
Jag är helt imponerad av deltagarna. De inte bara gör som jag säger, det funkar åxå :) :) :)   Hur kul som helst :)
 
Hem, ut med hundarna, och nu sitter jag här. Ska strax gå isäng för att kunna ladda för en ny arbetsdag. Direkt efter jobbet i morrn, ska jag ta med Milo och åka till Burträsk. Där ska jag möta upp Hannah och Pernilla, vi ska gå nåt varv på marknaden tänkte vi.
 
HOppas ni haft en toppenbra dag, och att ni fyllt den med nåt värt.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0