Den enda som är oberörd är Sally.

Idag har jag varit i stan och umgåtts med Pernilla och Hannah, mina älskade tjejer! Vi startade dagen med att åka på Ica-Maxi och handla, där passade vi på att äta lunch åxå. Två korv utan bröd :)   Sen iväg på Lakkapä där jag köpte en säck hundfoder. Ska prova deras och se hur det är ... kostar inte ens hälften av det jag har nu, och verkar helt vettigt innehållsmässigt. Efter det åkte vi till Pernillas lägenhet där vi hjälptes åt att laga matlådor. Det blev 26 stycken att frysa in. 10 port. köttfärssås, 10 port. köttfärsbiffar m sås och 6 port. fylld köttfärslimpa :)
 
Hannah var tvungen dra iväg till jobbet kl 15, och då tog jag, Pernilla och Mattias hundarna och gick på en timmes promenad. Hundarna känner sig stressade av stadsmiljön .... Jag åxå .....den enda som är helt oberörd är Sally. Sally stressar Aldrig upp sig överhuvudtaget!  HOn är cool i alla situationer!   En superhärlig hund.
 
På vägen hem i bilen, lyssnade jag på Tomas Ledin på Spotify. Tack för länken Li :) :) :)
 
Väl hemkommen blev det en pinkrunda med hundarna, sen var jag helt slut. Vi kastade oss i soffan och såg halv 8 hos mig ..... sen blev det svart. Vaknade kl 22. Jag som ytterst sällan somnar i soffan överhuvudtaget ! Stadsluften suger!!!
 
Nu har jag varit ute med hundarna och är på väg isäng. I morgon jobbar jag, men börjar inte förrän kl 15, så jag hinner träna Kelly före :) Toppen! Tänkte filma i morrn och lägga in.
 
NU är det gonatt! Hoppas ni haft en bra dag och att ni fyllt den med nåt värt!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0