Kon var i server-rummet!

Igår hade jag en trivsam ledig dag. Efter en kortare morgonrunda tog jag Sally och Paddy runt byn, sen tränade jag Kelly ute på gården. Position och ställande låg fokuset på och Kelly var lika träningssugen som vanligt :)
 
Molly fick sig ett kort träningspass åxå. Funderar på att ta Molly med till hundklubben ikväll så hon får gå några varv på agilitybanan, men det beror på hur varmt det blir. Hon måste ju i så fall ligga i bilen under rallylydnaden. På eftermiddagen gick jag upp till backen med vovvarna och körde lite intervaller :) En superbra dag!
 
När jag loggade in på bloggen igårkväll kom det bara upp en ruta om att kon var i server-.rummet ... hahahahahaha ... det gick alltså inte komma in. Nu verkar kon vara ute i hagen igen, så inloggningen gick problemfritt :)
 
Står nu och lägger upp taktiken för dagen. Är inne på min andra kopp, så En kopp till, sen är jag på väg ut med hundarna. Idag ska jag gå ner i mitt supersöta lilla gym. Så fysiskt inaktiv som jag varit de senaste månaderna, har jag inte varit på väldigt många år ... och jag vet egentligen inte varför. Nåja ... strunt samma :)
 
Ha en bra dag allihop, och fyll den med nåt värt! 
 
 
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0