Lördag

Jag tyckte mig ha skrivit ett väldigt innehållsrikt inlägg igårkväll innan jag kojade ... men tydligen gjorde jag inte det.  ... eller skrev jag och glömde publicera? Jag vet inte Kanhända att jag drömt att jag skrev .... eller så är det bara så att jag trodde att jag skrev, men inte gjorde det :)  Skit samma, inget blev publicerat i alla fall.
 
Idag, Lördag, klev jag upp kl 8. Jag hade bestämt med Karina Holgersson att vi skulle träffas kl 10 för att träna hund. Först kändes det självklart att ta Kelly på träning ... sen tvekade jag och var nära att ta Sally ... men det slutade med att jag tog med Kelly ändå :)  Karina tävlar Elit med sin hund, och det var superkul att få se henne träna med sin hund. Hon gav mig många värdefulla tips som jag tog till mig. Med Kelly handlar det för mig om att hitta NYA saker att träna på, så att det inte bara blir samma hela tiden. Vittringsapport, samt fjärrapportering blir moment att träna på framledes. Även om jag inte tänker tävla, så är det både kul och viktigt att gå vidare i träningen.
 
Efter dagens träningspass med Kelly, blev det ett kort pass med Sally, sedan en promenad med hela bunten innan jag klackade om och gick på jobbet. Som vanligt en underbart rolig och innehållsrik dag på bästa jobbet!   När jag jobbat klart tog jag ut hundarna en kort sväng, sen hem, hälla upp ett glas rött och kasta mig i soffan med alla hundarna. Jo just ja, i morse dammsugade jag och bytte överdrag i soffan. Ska bädda rent ikväll åxå. Molly kliade sig så förtvivlat mycket på morgonskvisten .... och bet/slickade tassarna så det nästan blir sår. Idag gav jag henne en kortisontablett, samt sprayade henne med kortisonspray. DET tillsammans med att bädda rent, hoppas jag underlättar för henne.
 
I morgon jobbar jag 12-17, så jag hinner ut en bra runda på morgonen med dem. Tänkte gå upp i slalombacken  ... alternativt gå milen ... vi får se :) 
 
Nu är det dags att koja i alla fall. Hoppas ni haft en bra dag !!
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Tina och Polly

Maria, jag kände ju inte igen dig på hundar.ifokus. Men vad roligt att det är du :) Jättefin blogg och helt underbara hundar har du! Sally är hur vacker som helst! Kelly verkar må bra nu, det är skönt. I tisdags fick jag min andra hund, Kalle från Triple A. Nu är det fullt upp här hemma och vi alla är super trötta! Hur klarar du dig med 4 hundar?!

2012-07-23 @ 01:32:48
URL: http://cutiepiepolly.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0