Måndagens händelser

Måndag. Jag är ledig idag och hade tänkt sova sådär oförskämt länge, eftersom jag var så slut igår. Glömde däremot stoppa in öronpropparna igårkväll när jag la mig (oförskämt sent dessutom) så jag vaknade före kl 6 när fåglarna drog igång. Innan jag hittat öronpropparna (lägger dem uppe på en hylla så att hundarna inte ska äta upp dem)  så var jag ju för vaken, så det var jättesvårt att somna om. Tror ändå att jag somnade, men vaknade halv 8. Ok. Klev upp och kokade kaffe.
 
Idag har Kelly fått träna lite smågrejjer. Filmade en snutt av dagens bravader :)
 
 
Tyvärr var det mycket damm på linsen, så bilden är hyfsat suddig.
 
Har även jobbat med Sally och Paddy idag. Molly får stå över tills i morrn.
 
Nu i afton ringde veterinären som jag träffade när jag kom med Kelly för att visa knölen. Hon som sa att hon misstänkte munhålecancer, och att det är väldigt aggressivt och elakartat. Varför hon ringde? - jo, för att jag skrev ett mail till hennes överordnade, där jag faktiskt klagade över bemötandet. Jag ifrågasatte hur hon kunde sätta en trolig diagnos bara sådär .....   med den vetskap jag senare fick av vet. i Luleå.
 
När hon nu ringde, försökte hon först snacka bort det genom att påstå att jag TOLKAT henne fel, och MISSFÖRSTÅTT. Nädu gumman, det funkar inte. Jag tror faktiskt att hon till slut förstod att jag inte tolkat eller missförstått nånting, utan att hon faktiskt uttryckt sig på ett sätt hon inte borde ha gjort. Ok, hon svamlade mer åxå, menade att vissa minsann VILL VETA även om det är negativt. Jo sa jag, jag vill åxå veta, men inte om det handlar om gissningar. Jag vill VETA när det är ett konkret svar på en analys. Jag vill INTE veta vad du gissar eller  tror,  ... Kontentan av det hela .... tja ... jag HOPPAS att hon förstod att man inte kan säga vad som helst, inte SKA spekulera, utan att det går faktiskt säga: Vi ska ta prov på det här, för knölar kan vara både god- och elakartade. Punkt.
 
Världens bästa veterinär Sara har semester nu, sen är hon mammaledig minst ett år. Jahapp. Det var ju så jävla typiskt.
 
Jag ska beställa en telefontid med vet. Lasse i Luleå för att höra hur vi ska göra med de tre tänderna vars rötter låg blottade. Sen hoppas jag att jag inte behöver åka till vet. för mer än vaccinering det närmaste dryga året.
 
Hannah är brakförkyld lilla gumman. Pernilla var supertrött när jag pratade med henne tidigare idag. Jag är åxå trött. Inte förkyld dock, jag är frisk men trött. Ska ta ut mina hundar och sen krypa isäng. HOppas ni haft en underbar dag :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0