Fri som i Yrselfri :)

Idag mår jag riktigt bra igen. Härligt så det förslår!

I morrn är det fredag ... IGEN. Sanslöst vad dagarna går snabbt, eller hur?  Vad hann jag fylla den här dagen med? 

Pernilla har varit här! Vi hann umgås och prata några timmar innan hon åkte hem igen. Hannah har jag språkat med på telefon, då hon ringde och frågade hur Milo mår. Han kom hit idag med Pernilla, och stannar här nån vecka nu. Hannah har fått jobb på flygplatsen, i restaurangen ... och  Lukas drar iväg utomlands. Så, Gullefjun blir här med oss ett tag :)

Sally. Underbart mjuka och fina Sally. Jag hoppas att de andra tinar upp och leker med henne snart. Hon försöker och försöker....   men de nobbar henne fortfarande. Finns säkert någon anledning, och de kommer säkert att leka med henne endera dagen.

Jag hann ut och träna med Kelly en stund på gården idag, och det gick superbra. Apporten är klockren nu, och inkallning med läggande  mitt på hållet funkar åxå superbra nu. Slalom och åttan likaså, samt mer eller mindre allt annat åxå. Nu ska jag träna att backa i cirkel ... bara för att :)

I morrn ska jag hinna ta med Paddy på en cykeltur eller löptur tänkte jag. Molly ska ut på gården och träna. Sally ska få en lite längre promenad. Gullefjun hänger på allt vi gör :)  Så ser planen ut.

Jo, jag har burit köksmöblerna till vardagsrummet, och tömt hallgolvet. I morrn bitti kommer de och lägger in skivan på golvet. Efter helgen kommer mattläggaren och lägger in nya mattan. ÅÅÅHHHH va kul !!!!!   Jag ska hinna förbi hos lillebror i morrn åxå är tanken :)

NU  är tanken att jag ska gå isäng. Ska upp tidigt eftersom de kommer kl 7 och jobbar .

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0