Hakuna Matata

Ni vet såna här dagar när allt lixom är .... hur bra som helst?  När ingen surkart i världen kan ändra ert goda humör, när hela kroppen bara bubblar av glädje, och allt känns toppen?! En sån dag har jag haft idag :)  ... åxå :) :)

Dagen började med en härlig morgonpromenad med hundarna. Sol, lagom temperatur .. helt perfekt. Efter prommisen var det frukost, sen iväg på mitt härliga jobb. Jobbar bara en timme per dag den här veckan, och den timmen går alldeles åt helskotta för fort ... men sån är planen. Nästa vecka ska jag jobba 10 timmar, veckan därpå 15 timmar, och sen 20 timmar.  Sen rullar det vidare på 20 timmar :)  Det kommer att bli alldeles perfekt.

När jag kom hem så tränade jag lite med Sally härute, sen blev det en timmes promenad med allihop. Härligt att det äntligen håller på att bli grönt ... plus att det inte finns några mygg och sånt än .. NU är den bästa tiden. Vår bästa tid är NU  typ :) :)

Nu ska jag ta ut hundarna, sen krypa isäng. I morgon blir det en repris på idag förhoppningsvis. Jag ser fram emot varje dag !  Det är ju så himla kul!! - Allting!!!

Hoppas ni haft en solig, rolig och positiv dag, och att ni fyllt den med nåt värt!!

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vilken härlig dag du har haft det. Jag själv kom faktiskt iväg till träningen idag efter jobbet. Har inte mått vidare bra den sista tiden så träningen har varit lidande.

2012-05-23 @ 19:35:01
URL: http://nyaylva.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0