Känslor. Massor med känslor.

Oj ... var ska jag börja?

Som sagt. Snubbarna kom kl 7 och började spika in skivorna. Kl 10.30 var de färdiga. Efter detta kom Annica på lunch .. En sväng med hundarna, sen blev det att hjälpa grannen med tvättmaskinen ... och nej, jag begrep egentligen ingenting, men jag hjälpte henne så att hon fick ut tvätten ur maskinen ändå, hur det nu gick till ... fniss.   Iväg till älskade lillebror och hans sambo Daww .. som jag träffade för första gången :) Hon var hur gullig som helst, så även hennes bedårande 5:årige son :) :)  

Hem, ut med hundarna, småfippel ....

Alltså ...  det här med känslor. Hur och varför är det så enkelt samtidigt som det är så komplicerat? För att klargöra det hela, så pratar jag INTE om mig själv. För min egen del har jag det vansinnigt enkelt och okomplicerat :)  Hundarna och jag. Punkt. :) :)

Nä... jag tänkte i lite vidare banor. Det här med Livet överhuvudtaget.  Tänk att ha levt många år, utan mål ... utan någon som helst vettig insikt .... rent av tvärtemot.   och sen, när alla gett upp ... bara vända alltihop. Vända allt till positivt. Dessutom visa prov på både företagsamhet och jävlaranamma. THAT`S MY BROTHER :) :) :)

Ibland blir allting bara så fantastiskt .... BRA!!!   och man kan njuta av hela sitt hjärta. Tänk va härligt!!!  Det föder en tanke i mitt inre, att det inte BARA är jag som har det bäst. Det finns alltså FLER som har det BÄST. Det är helt underbart att upptäcka :)

Med tanke på hur sömnen såg ut under natten ... så är jag mer eller mindre svimfärdig  av trötthet nu. Det ser ut som att det ska vara bra väder i morrn ... Det tackar vi för . Jo förresten, Sally fick springa runt utan koppel med de andra idag en sväng. Jag såg att hon skulle hänga på de andra, och var säker på det, så jag släppte henne en stund, och mycket riktigt ... de jagade varandra en stund, sen ropade jag in dem. Lycka :)

Nu är det gonatt här. Hoppas ni haft en bra dag  :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0