Polly is here !! :)

Gårdagen spenderade jag på Arlanda. Åkte från Umeå 10.05 och kom tillbaka 21.20   Vet ni, i Stockholm är det sommar! Det är grönt gräs, utslagna träd helt eller delvis, och kortbyxväder. Det var 20 grader igår, så efter att ha suttit inne på fiket och tryckt i mig världshistorians största räksallad med vatten och en kopp kaffe .... så blev jag lite wild and crazy: jag köpte en öl och gick ut på uteserveringen :)  Av med jackan och njuta i solen. Det var helt underbart faktiskt! Tänk .... om några veckor är det så HÄR åxå :)

16.30 landade planet från Spanien, så jag hade några timmar att slå ihjäl. Spelade lite Rumble på telefon, läste en tidning fyrtioelva varv .... det var vad jag fördrev tiden med.

Polly, underbart vackra fina Polly. Hon ville helst inte komma ut ur buren på Arlanda. Hon var inte skygg och stissig, men väldigt blyg och försiktig. Jag gav henne några korvbitar, sen stoppade jag in henne i min medhavda bur, förstod att hon kände sig tryggare då, gick ner till terminal 4 och satte mig på en såndär stenhård bänk utan ryggstöd. Efter en kvart har man hållning som en geleklump och stensmak i röven ... Tur att det bara var 1.5 timmar att slå ihjäl.  Polly låg i buren och sov hela tiden, så hon tog det med ro.

Checkade in Polly när det var dags, hos en otroligt engagerad och trevlig snubbe. Kul att träffa på sådana humana och belevade personer då och då.

På flyget hem försökte jag sova, men de två damerna som satt bredvid mig hade bestämt sig för att prata hela vägen hem, med de där gälla, höga rösterna, så det gick inte. Nåja, 55 minuter, vad är det?  fniss

Bilresan hem från Umeå gick bra, kom hem 22.30 cirka. Då kom Hannah ut med de andra hundarna som hon fick koppla loss en efter en för att hälsa på Polly. Det gick över förväntan! Att Kelly och Paddy skulle sköta sig utmärkt, det förstod jag, men att även Molly bjöd lite på sig själv, det överraskade mig lite :) :)   Eftersom jag kom från sommarvärme, och här hemma var det knappt plusgrader, så höll jag på att frysa ihjäl efter ca 10 minuter. Polly vägrade pinka, men vi gick upp ändå så att hon skulle få äta och dricka. Hon åt med god aptit, drack lite vatten, gick runt lite..... stannade till i vardagsrummet för att pinka och lägga av den störtsta kabbe jag sett, sen la hon sig på mattan i hallen.

Sängdags. Kelly trodde nog att jag övergivit henne och bytt bort henne, för hon la sig hos Hannah på madrassen i vardagsrummet. Jag la mig i sängen, med Molly vid knävecken. Polly gottade ner sig i den lilla bruna bädden som egentligen var tänkt till Milo, men som han tyckte var för stor. Storleksmässigt passar den Kelly och Molly, men det är Paddy som mest ligger där. Polly är ALLDELES för stor för den, men hon tyckte att den passade utmärkt. Där sov hon hela natten :)  Kelly då?  Jo, Hannah ropade åt mig och sa: Ropa på Kelly, hon ligger och grinar. Hon blev överlycklig när hon kom och upptäckte att HENNES plats på min högra axel, fortfarande och för alltid, är vikt åt henne :) :) :) Där sov HON hela natten, precis som vanligt :)

Jag vaknade 7.15, klev upp, snabbklädde mig och tog ut hundarna .... Polly var på lekhumör och ville leka med de andra, jaga små torra löv .... allt annat än att göra sina behov. Efter en god stund ute på gården gick vi upp, jag gav dem mat ... sen tog jag ut Polly igen. Vi gick runt härute i 20 minuter... Hon undersökte snön bla. men kissa och bajsa? Nä ....

Nu har hon lagt sig i biabädden här bredvid. De andra ligger bredvid Hannah på madrassen. Jag dricker kaffe. Det här blir ytterligare en härlig dag i paradiset !!!

Ps. Att det ALLTID ska bli nåt när man åker nånstans, det vet ni väl allihop. Vad jag ställde till med igår, ska jag berätta senare. Tur att man alltid kan skratta åt det i efterhand :)  ds.

Fyll nu dagen med nåt värt!!

Gomorron

Kommentarer
Postat av: Marie

Härligt att allt gick bra, ja här i stockholm är det underbart väder, men ska bli lite kallare nu till helgen, men solen gör både gott för hjärtat och själen och skönt att de andra vovvarna tyckte om Polly, det brukar ju alltid ta lite tid innan de vänjer sig vid en ny individ i familjen, hoppas att det fortsätter att gå bra...då har du fullt upp med 4 vovvar...

2012-05-03 @ 08:49:15
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Elice

Ååå så skönt, underbart vackra Polly är hemma. :)

Nyfis på att höra hur det går.

Själv har jag redan hemsk resfeber.

Fö såg vi under nattpinken att körsbärsträden slagit

ut i blom här nere.

2012-05-03 @ 12:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0