Inte tudelat ... men x 2

Lördag. Det var regnigt, inte sådär krispigt på morgonrundan. Kallt, jo, men inte krispigt, utan kallt och rått. Jag hade ställt väckaren på 9, för jag var så slut efter gårdagen. Sally kröp upp i sängen, jag gissar att klockan var halv 8, för det är då hon kommer ... men jag låtsades sova :) :) :) så hon la sig nära, hon åxå, och sov vidare en stund :)
 
En härlig, underbar, rolig, givande dag på jobbet blev det. Det var FULLSATT även i kväll, vilket kändes, både kul och ..... jo ... missförstå inte... det ÄR kul när det är fullsatt ... men oj vad det tar på krafterna. Inte så mycket stressen i sig tror jag med många beställningar osv. men Ljudnivån !! Men, mest positivt alltså, även om man känner sig som en trasa när man klackar hem. Vore det inte för bra chefer och kollegor :)  så skulle det kännas helt annorlunda, i negativ mening.
 
Väl hemma, så tog jag ut hundarna en kort sväng i regnet. Sedan har jag slappat. La mig i nya fåtöljen en stund, men med 4 hundar som alla vill ligga nära när man kommer hem, så bytte vi plats till soffan allihop :) :)   Nu kollar vi på körslaget och  myser med tända ljus. En härlig lördag med andra ord :)
 
Nu ska jag skriva några rader så mina Spanska vänner (?) kan läsa utan att behöva be någon att översätta.
 
I have had a great day at work, and now I take it easy with my dogs. Yes, I love my dogs, no doubt about it, and yes I do my best to make sure they have a good life. As you know I planned to rehome 2 of my dogs, and the reason I feel that I have to do that, you can write to ME about, and you will get an answer. I don't think that I have to go public about the reason WHY, just because I don't think that everyone have to know. If you feel that you MUST know, please contact ME, don't talk behind my back. Or on the other hand .... do as you please. I don't feel obligated to tell YOU the reason.
 
Föreningen som jag adopterad hundarna genom, ADA, ställer upp för mig allt vad de kan. Så även Hundhemmet där hundarna kommer från, Triple A. Det finns däremot personer i Spanien som är helt .... hahaha.... ska vi säga .... sanslösa, helt makabra. Dessa personer var i gasen när jag var tvungen ta bort ziggy åxå .....
 
Det är som om det vore en sekt.
 
But hey, I love my life :) :) :)
 
NU är det lite mer körsång, sen läggdags.
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Camilla

Fy vad trist att behöva bli ifrågasatt då man tagit ett sådant jobbigt beslut! Kram

2012-10-13 @ 21:09:33
Postat av: Maria

Ja Camilla .... att många människor är både sjuka och korkade ... idioter och fullständigt vansinniga ... Det visste jag förvisso .... jag har ju jobbat inom soc, och därigenom träffat både det ena och andra ... men vet du ... Dessa människor är helt abnormala ... fniss

2012-10-13 @ 22:09:58
Postat av: Marie

Hej,

Hittade din blogg på blandras i fokus. Sökte på cancer.. :-( Såg att en av dina vovvar hade en tumör som tack och lov var godartad! :-) Såg sedan att du adopterat vovvar från Spanien. Vi har ett par saker gemensamt :-)

Mitt namn är Marie, jag fick hem en 10 månaders liten blandis från Spanien för en vecka sedan. Lyckan blev kort då jag i torsdags upptäckte en knöl utanpå revbenen på honom.. Tog prov som är i väg skickat på analys i fredags. Nu fick jag lite hopp när jag läste din blogg och det ska ju vara ovanligt med elakartade tumörer på så unga hundar.

Nyfiken på dig och dina hundar, vad har du för erfarenheter av dina adoptionshundar? Vår Pipo är underbar!!
kram Marie

2012-10-15 @ 15:29:16
URL: http://livetpaparkvagen.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0