Sovmorgon !

I morse när jag vaknade låg alla hundarna i sängen. Jag förstod då att klockan var mer än halv 8, för det är DÅ Sally kommer upp. Jag sov som en stock inatt och vaknade inte när hon hoppade upp, så jag hade ingen aning om vad uret skulle visa. På med glasögonen och kolla - Jomen se på fasen, jag fick sovmorgon :)  Klockan var 9.08  :)
 
Det kändes betydligt lättare att svinga benen över sängkanten idag, än det gjort de senaste två dagarna. Nu är jag ledig i dag och i morgon, och kommer att vara fullt återställd efter fredagen, när jag börjar jobba igen :) :) :)
 
Jag verkligen älskar mitt jobb som ni vet, men hur kul det än var i fredags, så tog det knäcken på mig. Men som sagt, idag ska jag ta det väldigt lugnt, vara ute så mycket som möjligt med hundarna, i övrigt bara vila.
 
Jag ska ringa optikern och höra om de fått tag i något ex. av mina gamla bågar, jag har väl berättat att jag var tvungen lämna in dem då bågen gick sönder .... det fanns inte kvar några av de bågarna, så de har efterlyst i hela sverige. Annars får jag byta helt enkelt, hoppas det kan gå snabbt, för de här gamla glasögonen jag har på mig nu, duger inte till så mycket.
 
Nä, dags att lite lugnt komma igång. Ha en bra dag allihop!!
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0