Stämde bra det där!

När alarmet drog igång kl 6.30 var jag helt övertygad om att jag ställt tiden fel. Trodde inte för ett ögonblick att det var dags att kliva upp, det kändes som att klockan var kring 3-4 .... men visst fasen var allt rätt och det var dags att svinga sig upp :) :)
 
Det stämde att jag sov som en stock hela natten, och det var säkert för att jag sprang runt byn igår :) Det var förresten inte bara JAG som upplevde att natten gick fort och var kort. Sally hann aldrig in i sovrummet från nya fåtöljen där hon la sig igårkväll, hon kliver väl ur den nu kl halv 8 för att hoppa upp i sängen gissar jag. Paddy och Molly låg i bäddarna nedanför sängen ... endast Kelly låg där hon alltid har legat på nätterna, tätt tätt bredvid mig.
 
Har jag inte ens vaknat i natt? - jo, jag vaknade när Kelly hamnat utanför täcket, och ville tillbaka ... men var nog bara vaken i max en halv minut skulle jag tro. HÄRLIGT !!!
 
Eftersom hundarna inte har någon brådska ut vid den här tiden på dygnet, så dricker jag mina tre koppar innan vi går ... men då går vi den längre rundan på en gång istället. Sen är det bästa Jobbet som gäller!
 
Hoppas ni haft en god och lång sömn, att ni får en bra dag, samt att solen kunde titta fram lite granna idag, så att man inte mister hoppet om att någonsin få återse den :)
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0