Måndag ... Nej, Lördag :)

Enligt min jobbalmanacka är det lördag idag :)   började dagen med hundarnas morgonpink, tre koppar kaffe med grädde, sen en promenad som jag ämnade skulle vara runt byn ... men borta vid Martinsons mötte jag Cilla, och då vände vi så vi slog följe tillbaka hem :)
 
Väl hemma så stoppade jag in i tvättmaskinen sen drog jag till Robertsfors och lillebror. Dataskärmen hängde med för inlämning ...   Hem igen, ut med vovvarna, träna lite med Kelly, sen iväg på avslutning för Rallylydnadskursen. Typiskt så började det duggregna på vägen dit ... och jag hade inte ens en jacka med mig ... så japp, jag blev lite blöt och sedemera frusen :)
 
Väl hemma igen, i mitt frusna tillstånd .. bytte jag till torra myskläder, tände värmeljus och hällde upp ett glas rött. Enligt min kalender är det lördag idag :) Nu har jag varit ner i tvättstugan, donat lite, kollat på tv, planerat Kellys träning för i morgon  .... ja ... jag har helt enkelt njutit av min dag :) :) :)
 
Vet ni .... jag är så jävla kaxig så jag TROR att jag har betydelse. Jag är i min enfald övertygad om att JAG spelar roll . Jag VET att jag är NÅGON ....
 
Varför jag säger detta, är för att jag, återigen, diskuterat det här på facebook, Gruppen "Utan varandra är vi ingen" har nog goda intentioner, men enligt MIG så förringar de den enskilda människans kraft. DU är NÅGON .... kom ALLTID ihåg det. DU betyder MASSOR !!!!! DU ... DUUUUU betyder MASSOR !!!!! Tro ALDRIG att du är INGENTING !!!! DET är MITT budskap. Var RÄDD om dig och DIN styrka .. DITT värde !!!!!
 
Du är VÄRDEFULL för att Du är DU ... PRECIS som du ÄR !!!!! INTE för att du är en sammanslagning tillsammans med någon, utan för att DU är DU !!! DET är åtminstone MIN åsikt !
 
Nu är jag på väg isäng ... även om det är lördag i min kalender, så är jag trött :)   Jag har fyllt min dag med värda grejer, hoppas att DU har gjort det åxå.  :) :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0