Onsdag 5/9

Håller som bäst på att dricka mitt morgonkaffe. Har varit ute på kort pinkrunda med hundarna, efter kaffet blir det en längre sväng, precis som vanligt.
 
Jo just ja, igår tog jag Sally på en solo-promenad, sen tog jag ut smårumporna och efter det cyklade jag med Paddy en sväng. Det här med att springa bredvid cykeln vet jag inte vad han tycker om egentligen.  De som ser oss må ju tro att jag cyklat hela dagen med honom, för han ser helt slut ut, redan efter 150 meter. Att en hund kan trava så sakta som Paddy .... det är med stora svårigheter jag kan hålla balansen på cykeln när det går så sakta. Om det inte hade varit för en grej som hände förra gången jag cyklade med honom, så hade jag trott att det var för jobbigt för honom. Följande hände:
 
Efter ca 100 meter såg det ut som att han var svimfärdig av trötthet. Han närmast släpade benen efter sig, och ögonlocken hängde på trekvart .... Jag försökte peppa honom lite; Kom igen då killen, Jahh ....  men det var knappt han orkade titta upp på mig. MEN plötsligt vädrade han till i luften, spanade in i skogen, höga knän och pigga ögon ... han hade definitivt nåt djur i luktzonen. Japp, ut kom en ekorre och skuttade, och jag kan tala om att jag fick trampa på lite fart för att hänga med.  Jädrar vilket schwung han fick i steget. När ekorren var borta sa jag på allvar till Paddy: Hörrudu, sluta spela så himla trött, jag VET att du har ork.
 
Så, jag VET att han orkar .... han vill bara se lite lidande ut :)
 
Nu är kaffet slut. Nu blir det promenad :)   Bäst hålla sig på vägarna och inte valsa runt i skogen.
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0