Varför???

Ok. Varför skriver man en blogg överhuvudtaget? Varför tar man inte papper och penna och skriver en gammal hederlig dagbok, låser den och ser till att ingen får tag på nycklarna?
 
Varför släpper man ut i etern, vad man tycker och tänker?
 
Varför i herrans namn, drar man igång diverse diskutioner på bloggen, som ingen egentligen svarar på?
 
JO .... det ska jag säga er ... eller, åtminstone svara för mig själv. Jag bloggar för att, inte bara skriva ner det JAG tycker, utan även få respons från ER, vad NI tycker. JOvisst, många gånger blir det bara en beskrivning på mina dagar, och då kan ni ju inte gärna Tycka så mycket ... men ibland får jag ju till det, och funderar, kritiserar, ifrågasätter ... och DÅ är ni läsare helt ovärdeliga med era svar och synpunkter. Jag LÄR mig nåt nytt varje dag ,och NI bidrar till detta.
 
Däremot ... de här dagarna jag egentligen bara skriver dagbok ... skulle jag inte kunna skippa dem?? Jovisst, om jag på något vis trodde att ni som läser blev irriterade, less, allmänt "fed up with" att jag skriver, så självklart skulle jag kunna sluta blogga, eller åtminstone strunta i att skriva såna inlägg ... typ som det här ... Har egentligen inget syfte med inlägget ... eller ... kanske när jag tänker efter så har det här inlägget mer syfte än många andra. Eftertanke. VARFÖR.
 
VARFÖR skriver jag??
 
Jag tycker om att skriva. Jag tycker om att BEskriva. Jag tycker om att klä tankar och känslor med ord. Både mina och andras. Jag tycker om att andra läser det jag skriver. JAg gillar när andra BERÖRS av det jag skriver, både vad gäller facebook, Mellanbygden, och andra skriverier jag gör,
 
Nu har jag inte tänkt fundera så mycket mer idag. Jag har träffat och spenderat tid med Pernilla ... DET var värt att berätta :)  I övrigt är det som vanligt ... eller ... vad jag inte berättat för er, som faktiskt börjar kännas lite jobbigt ..... är att tinnitusen från högerörat gör mig  ... inte bara irriterad, som tt:n från Vänster öra ... men från höger öra ... GGGHHHHAAAAA ... det beror nog på att jag inte vant mig vid ljudet. SEdan sist jag var yr, har tt:n blivit konstant även från DEN sidan ... och låter som brandlarmet. Jag hör alltså brandlarmet .... konstant ... dygnet runt .... dag efter dag ... DET är förbanne mig påfrestande. MEN ... precis som jet-soundet från andra örat, så blir man väl van en vacker dag .... Hoppas och Tror det.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0