Japp

Jag har så mycket kärlek i mitt liv. Jo, ärligt. Hur många rövhål och idioter det än finns, så finns det ÖVERLÄGSET fler som ger kärlek. Började dagen, förutom kort morgonrunda, kaffe osv osv .. med en rask promenad med Cilla, Tack Cilla, jag fick igång blodcirkulationen :)
 
Idag svängde älskade lillebror förbi ... bara sådär :)  Jag blev jätteglad :)  Jo, dessutom fick jag provköra hans coola BMW , det gjorde inte saken sämre :)  Skämt åsido .... jag uppskattade att du kom förbi!  
 
Inte nog med det, så var ju bästa Annica hit på lunch, samt dotter med sambo. Åh, vilken härlig dag jag haft ... så full av kärlek!
 
Det börjar dra ihop sig till läggdags. Ska ut med hundarna .... Paddy lille gubben har ju fortfarande bekymmer med detta ständiga pinkande. Ringer vet. i Ånäset i morgon för att höra hur vi ska gå vidare. 
 
Jag har nog aldrig förstått tidigare hur  många som misstolkar det jag skriver .... men jag har idag fått förklarat för mig att det är många. Jag hoppas att ni alla läser det jag skriver, och inget annat. Undrar ni något, så fråga i en kommentar, så reder vi ut det. Det här är MIN blogg ... .MINA tankar .... och jag skriver vad som faller mig in. Det är ingen lynchblogg, men tycker jag något, så skriver jag det. Mig veterligen så är det inte brottsligt. 
 
Åh ... längtar fortfarande efter det där tecknet i skyn när jag kan brista ut i ett YES !!!!  ... Men ... det är lite för tidigt. Jag avvaktar .... tar mina mediciner .... borstar mina tänder .... tar ut mina hundar .... sköter MITT. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0