Måste bara säga ....

Jag har sagt det tidigare, men det tål att upprepas:
 
Om jag skriver om idioter, och DU tar åt dig ...... Då är du mest troligt en Idiot. 
 
Lägg ALDRIG ord i min mun som jag aldrig sagt!!!! 
 
DIN tolkning av det jag skriver, är inget annat än DIN TOLKNING. 
 
Tjing

Kommentarer
Postat av: Linda

Helt ok blogg men den är lite svårläst just på grund av det här du tar upp. Oerhört mycket passiv aggressivitet. Med ett inlägg som detta är det väl ganska tydligt att du har oerhört riktad ilska och att du räknar med att den personen läser? Det är många inlägg här som är omöjliga för mig att riktigt förstå då mottagaren verkar vara en specifik person och inte ett blogginlägg menad för alla. Jag saknar kontext. Jag tror jag får komma tillbaka när målet med inläggen är att berätta något istället för detta. Givetvis är detta bara min personliga åsikt. Tjoflöjt.

2013-04-10 @ 14:13:11
Postat av: Maria

Fniss ... det är ju kul att du ändå läser bloggen, även om du saknar kontext :) :) Är det omöjligt att förstå inläggen, samt att du tycker att bloggen är för dålig att följa, då är det ju för din egen skull bättre att helt enkelt inte läsa :) :) :) Alla har rätt till sin åsikt .... ibland kan det bli bara pinsamt att faktiskt publicera sin åsikt, när det som i ditt fall... helt enkelt bara kan vara att sluta läsa bloggen? Det är ju nästan som att kasta ut tvn för att programmen är dåliga!

Äh, gör dig själv en tjänst och läs andra bloggar, jag kommer att fortsätta skriva precis vad jag känner för, i min egen blogg. :)

2013-04-10 @ 14:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0