Morgonstund

Då var det morgon igen. Sovit som en stock, vaknade 5.20 och det var omöjligt att somna om. Låg kvar nästan en hel timme däremot, och spelade spel på telefonen och myste med hundarna. Inatt har även Paddy sovit i sängen hela natten, han brukar ju ha en tendens till att vilja ha soffan för sig själv på nätterna annars :)
 
Direkt jag klev upp, gick jag ut med hundarna. Klev i ett par leggings, foppatofflorna, drog jackan över pymmen, sen ut. Måste nog lära mig någon form av brandmannaihopstökning av kläder på kvällen nu när jag flyttar till Ursviken. Det går lixom inte att sega så mycket där ..... det är Två trappor, och sen måste man hinna från innergården innan hundarna får pinka ....  Undrar hur det kommer att gå. Blir om möjligt tvungen att gå runt och meddela mina grannar att Paddy är sjuk, och inte klarar av att hålla sig .... fast hoppas medicinen han får nu, hjälper något. Har jag lite tur, får jag provsvaren i veckan .... ni vet .... Leischmania och leptospirosis .... som jag absolut inte tror för ett ögonblick att han har. 
ok att han ser lite hängig ut .... men jag hoppas att han snart är tiptop igen. 
 
När det är regnigt ute, måste man ta koppel på Molly, annars blir det som det blev igårkväll på sista pinket. Sally i koppel, de andra lösa. Direkt jag öppnade ytterdörren där nere, och Molly insåg att det regnade, vände hon och sprang upp i lägenheten igen. Jag blev tvungen gå upp och hämta henne ... fniss ... lilla gumman 
 
Sally, underbart vackra mysiga Sally .... hon satte sig och pinkade på köksgolvet igår, bara sådär. Jag sprang fram och skakade i henne, men hon tittade bara upp på mig ... typ: Vänta ... ska bara pinka klart. 
 
Nä, nu ska jag börja packa te- och kaffeservisen. Jag ska ta med den och stora rumslampan, har sålt det på annons och lämnar av det hos köparna på hemväg från Stan.   Det här blir en spännande Dag!!!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0