Bryt ihop, Knyt ihop :)

Kvällen tickar mot sitt slut ..... ska bli skönt att gå isäng efter kvällspromenad med hundarna. 
 
Jobbtimmarna gick snabbt, och Kia stannade hos sin ägare över natten, så jag behövde inte åka in till stan och hämta henne, så jag blåste iväg till Skelleftehamn för att hämta en bok som lillebror köpt på en facebooksida, sen hem och ta ut hundarna på en runda .... hem, äta .... svimma i soffan. Åh ... det var så himla lugnt .... rofyllt .... så jag fixade ett fotbad. Sååååå skönt!!!! målade tånaglarna och smorde in fötterna i en kräm som jag fått av Hannah, som luktar så himla GOTT !!!! Åh va jag har viftat på tårna ikväll :)
 
Tänt värmeljus .... myst i soffan med hundarna ......lyssnat på tåget, kollat på tv. Lågt ljud på tvn ..... tinnitusen är fruktansvärd just nu, tack och lov för hörapparaten, den ger lindring.   Ska sjunka ner i soffan igen med hundarna en stund innan det är dags att gå ut med dem. 
 
Lugn. Jag känner mig så Lugn. Rubba mig tillfälligt kan gå, men rubba mig fullständigt? - Nej, det går inte. Jag är så glad över att Jag är Jag. Jag är så stolt över att Jag är Jag.  Varje dag är jag faktiskt stolt över mig själv. Det är en härlig känsla. JAg är ingen Besserwisser, jag är ingen moralkaka .....  Jag finns där för de som vill och behöver, i den utrstäckning jag kan och orkar. 
 
Tänker på något som flera sagt till mig: Men ..... kan du ALLT?  
 
Nä, jag KAN inte allt .... men jag Vågar prova det mesta. Jag VÅGAR TRO att jag kan klara det.  Hur svårt kan det va lixom ? Jo, ibland är det för svårt, men då säger jag det åxå: Nä det här var åt helvete för komplicerat för mig :)
Inte för att det hänt någon gång ÄN, men jag KAN säga det :) :) :) 
 
I morgon jobbar jag 8-12, hämtar Kia och sen är det Helg. Nästa vecka ska jag trimmas in på kontoret på Wallins Kafferepet :) :) :)   Japp, jag ska krypa in i kontoret jag :) :) :)   Ska bli jätteroligt! Jag har ju MER kontorsvana, än bagerivana, och jag ser fram emot det :)
 
NU ser jag fram emot att mysa en kort stund i soffan, gå kvällsrundan med hundarna, sen krypa isäng. Hoppas Du haft en BRA dag, och att du fyllt den med nåt Värt!
 
Gokväll
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0