Dags att knyta ihop söndagen.

Då var den här dagen slut. Herregud, jag stod ju nyss här och skrev Gomorron!   
 
Efter Paddys promenad
 
tog jag ut Kia på en runda med träning. Gick kanon. sen tog jag ut Kelly och Molly och tränade dem härute på gården. Grannarna stod på balkongerna och tittade, det var riktigt kul :)  De hojtade och ropade  : ÅÅÅhhhhh ..... Ahhhh .... men OOOOOJ ..... Titta, hon kan rulla .... hihihihihihi, ser ni så fort hon springer när hon ropar på henne ..... :)
 
Efter uppvisningen, åt jag en god brunch ute på balkongen
 
Sedan var det lite småfippel innan det bar iväg till jobbet. När jag kom hem, var det iväg ut med hundarna, sen hem och nästan svimma baklänges .... så slut kände jag mig. Lagade nån kycklinghistoria av nåt spontant slag, sen kom Hannah och Robban förbi en sväng. De hade med sig min skruvdragare, så nu ikväll har jag borrat och skruvat upp hyllan ute på balkongen .... tyckte det var coolt med ett "utekontor" :)  
 
Hundarna har nyss varit ute ... lite tidigt för kvällspink ... men jag ska kliva upp tidigare i morgon, så det går nog bra. Nu måste jag i alla fall duscha innan jag kliver isäng. 
 
Söndagen är slut. En Bra söndag. En BRA dag.  Hoppas den varit bra för Dig åxå, och att du kunnat fylla den med nåt värt!
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0