Härliga morgon!

Idag är det rimligare temperaturer :)  Efter en skön morgonrunda med hundarna, har jag fipplat på i köket. Nu har jag fipplat klart och ska dricka kaffe. Jo jag vet, det blev lite sent, men jag var så sugen på att börja med fipplet, så jag tog mig inte tid att dricka kaffe direkt på morgonen :)
 
Hörrni, jag tänker på en sak. Fick ett meddelande igår om att jag ska tänka mig för nästa gång jag skriver på bloggen.   
 
Tänker på det här med att  alla människor gör fel ibland. Alla. Skillnaden mellan människor blir att vissa vågar erkänna att de gjorde fel, medans vissa vägrar i sten att inse att de sagt eller gjort nåt fel. DET är skillanden. Inte att en del gör fel och andra inte. ALLA gör fel ibland. Så tror jag att det är i alla fall. Visst, om ALLA ALLTID tänkte sig för innan de sa eller gjorde något, så skulle vi nog ha mindre problem här i världen överhuvudtaget. 
 
Att alltid skylla på andra. Att alltid hitta på ursäkter till sitt beteende. Att aldrig någonsin kunna säga: Jag borde inte gjort/sagt så - Det är, tycker jag, de svagaste människorna. Det krävs, enligt mig, Styrka att öppet erkänna sina fel och brister. Men .... det är vad JAG tycker. Och eftersom det är MIN blogg ..... så skriver jag vad JAG tycker. 
 
Åhh .... är det möjligt??? Jag tror baske mig att kaffet smakar godare än någonsin :)
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0