Ny vecka, nya ideér :)

Måndag morgon. Inatt har Kia klämt ner sig i sängen åxå, upptäckte jag i morse. Paddy hade somnat i soffan, så det fanns ju gott om plats :)   Efter en härlig morgonrunda och tre koppar kaffe, ska jag strax iväg in till stan för att ta med Kia till sin ägare Kim. Vi ska ta en promenad tillsammans, ja, Kim får sitta i rullstol och rulla,  och sen lämnar jag Kia där över dagen och hämtar henne när jag slutat jobba. 
 
Den här veckan känns innehållsrik. Måste försöka peta in ett möte med en kompis, nåt spännande och stort är på gång, i morgon ska jag möta upp frysbilen och köpa hundmat före jobbet, onsdag ska lillebror träffa sin advokat, och det blir superspännande att höra vad det mötet gav, torsdag förmiddag ska jag till vet. med Kia för att plocka stygnen, och sen ska jag jobba lite längre för att ta igen några timmar, fredag är ju fredag, och jag har inte planerat in nåt där än. Tänker inte göra det heller.  
 
Nu ska jag i alla fall äta frukost, tror jag kör en repris på gårdagens ..... det var gott. Kör även repris på var jag ska äta den - ute på balkongen, har ju så fina balkongmöbler nu :)
 
 
Nä hörrni, ha en Riktigt Bra Dag! Fyll den med nåt värt .... det är lätt hänt att man bara låter dagen gå utan att ha reflekterat över vad man egentligen väljer att peta in i den. :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0