Skratt och Gråt. Hand i Hand.

Dagen är slut. Det är jag åxå.  
 
Efter morgonens besök hos veterinären och promenad med hundarna, åkte jag på mitt härliga jobb. Det är helt underbart att återigen få känna känslan av att göra ett bra jobb, att göra nytta på sitt jobb, att tillföra, inte bara arbetskraft, men även glädje och skratt. Det är HELT underbart att känna sig uppskattad på jobbet, och att dessutom kunna lita på och känna sig trygg med jobbet och arbetsgivarna. Jag VET att jag inte hux flux från en vecka till en annan, blir uppsagd pga arbetsbrist. Jag VET att de kommunicerar ständigt .... Jag KAN känna mig trygg .... och DET är nog det viktigaste för mig känner jag. Att ena veckan vara helt oumbärlig, och nästa vecka bli varslad om uppsägning, utan en enda mening till förvarning .... DET är inte kul. DET är FRUKTANSVÄRT. 
 
Med distans till det hela, är det ÄN mer fruktansvärt. 
 
I morgon är jag bortbjuden :)  DET är positivt :)  Jag jobbar tills mitt på dagen, sen hem, ut med hundarna, tar med Kia och Kelly, sen åker jag iväg en stund. Molly är inte så bekväm i andra hundars sällskap, förutom de kända ... så henne besparar jag, och Paddy får vara hemma och vara hennes sällskap. Kelly får hänga med för att det ska hända nåt kul för henne :)  
 
Nu får jag strax gå ut med hundarna på kvällspinket. Paddy har sprungit ut ca en gång i timmen sen jag kom hem .... så nu ställer jag upp vattenskålen ... för jag orkar inte ... nä, jag orkar inte, springa ut en gång i timmen inatt. Inte ens varannan timme. 
 
1:a Augusti. Nu kommer en härlig tid. Lite mörkare på kvällarna .... förhoppningsvis inte så jävulskt varmt. Tror jag måste försöka få tag på en vettig cykel btw. Ska kolla på facebook på säljsajterna ....  
 
ÅHHH , Nu kommer tåget!!!!!!    .... vänta ! ........ 
 
aaahhhh ...... nu har det passerat. Fylls av nån slags .... harmoni ? ... när tåget dunkar förbi.  Så himla rogivande ljud. 
 
Nä .... dags att sortera in dagen i arkivet och påbörja uppladdningen inför  morgondagen.  HOppas du haft en bra dag, och att du gjort bra val. 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0