Å Vips så var det kväll :)

Måndagen är slut. Det blev en bra dag :)  Före jobbet skjutsade jag hem lille Milo för den här gången, sen var jag förbi optikern och betalade glasögonen. Efter det bar det iväg på jobbet. Efter jobbet slirade jag hem för att gå ut med hundarna. Alltså, det var så sjukt halkigt på parkeringen så jag kunde nästan inte hålla mig för skratt. Det kunde säkert inte grannarna som såg mig gå heller :)
 
Efter en trivsam aftonpromenad med hundarna blev det en enkel middag, och sen har vi inte gjort så mycket. Nu ska vi ta kvällsrundan och sen är det gonatt. Det blir så att jag jobbar eftermiddag även i morgon förresten, för kollegan Carina är sjuk, så Pernilla fixar förmiddagskontoret, och jag tar eftermiddagen. 
 
Hörrni, det här med att fylla dagen med nåt värt. Jag har haft upp det förut, men jag tror att vi tar det en sväng till :) Det finns massor med tillfällen under dagen, där man kan välja att göra nåt bra, som man kan lägga i ryggsäckens fack: Värda grejer. Det kan vara allt ifrån att faktiskt bjussat på ett skämt till en kund i telefonen, att gjort något extra för någon fastän man inte behövt, att sjunga för arbetskompisen som fyller år (jo, jag tror att han blev glad)  Att ställa upp för någon som behöver det, att erbjuda grannen att bära kassen med varor från parkeringen till entrédörren, när man ser att hon knappt orkar, att säga Tack lite oftare, att ringa vännen, eller skicka ett sms med några positiva ord,   Att vara positiv. DEt är att fylla dagen med nåt värt . Att vara positiv. Att försöka se något positivt i varje dag, trots att det vid första anblicken såg jävulskt mörkt och trist ut. 
 
Så tänker Jag i alla fall. 
 
Nu tänker jag att jag ska ta ut hundarna på kvällsrundan så att vi får komma isäng här. Det är dags att knyta ihop den här dagen. Jag är nöjd med den. Det känns bra att knyta ihop den, lägga sig och ladda för nästa dag att fylla :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0