Fredagkväll 27/12

Det är svårt att hålla reda på vilken dag i veckan det är, när det blir såna här veckor. Fullständigt hopplöst till och med :)   MEN, nu är fredagen avklarad, både på jobbet och i övrigt, i stort sett. På jobbet FLÖG timmarna iväg, och de har flugit lika snabbt sedan jag kom hem, kan man säga. 
 
Efter hundpromenad och kast med liten köttbulle för hundarna att söka ... så har jag, i vanlig ordning, tagit det rätt lugnt :)   Till middag blev det rödspätta
 
Så jävulskt gott!!!!!!    
 
Har hängt en stund framför tvn, och tänkte kolla på nån humorgala. Alltså .... jag har svårt med tillrättalagd humor. De som känner mig, vet hur "kräsen" jag är när det gäller tillgjord humor. Revy, buskis osv .... är det sällan jag skrattar åt överhuvudtaget. Det är lixom inte Min typ av humor.   MIN typ av humor, är de här grejerna man upplevt tillsammans med någon, och skrattat skallen av sig, men det går lixom inte att återberätta.   Man skrattar, skrattar, skrattar och skrattar ... det finns varken hejd eller stopp. Det går helt enkelt inte sluta. När man sedan ska berätta vad som var så jäkla kul, så ..... går det lixom inte få det att BLI kul .... det är förbi. JAG är nog mer för ögonblickshumor helt enkelt :)   Det kanske är därför jag aldrig kommer ihåg en rolig historia :)
 
Men, så mycket som jag skrattar, så behövs det inte någon tillgjord humor  :)   Men ... det kanske blir så när man är lycklig. Nu tänker jag på Annica och Jenny.  Annica. Av henne fick jag ju den här skylten som hon anser är JAG i ett nötskal
 
Tänker åxå på Jenny ....   som kontaktade mig angående dokumentären. Hon menade att jag, trots min uppväxt, är den lyckligaste människa hon vet.   Vet ni. Jag ÄR den lyckligaste människa JAG vet. Utan krusiduller och överdrivenhet -  så är det. Det är helt underbart, och jag bara njuter av varje dag.   Svackor - självklart. Människor som försöker sänka en och trycka ner - Javisst.  Men .... det hjälps inte. Jag är den Lyckligaste jag Vet. 
 
Jag vet att jag skrev, för flera år sedan, att jag lixom hittat meningen med livet. Det stämmer. Jag har hittat meningen med MITT liv. Vad meningen med DITT liv är, det vet jag inte, och jag kan inte hjälpa dig. Meningen med MITT liv, var att skapa det JAG som jag Är, och som jag vill fortsätta utveckla, så länge jag lever. Det har varit turbulent det senaste halvåret med både det ena och det andra. Meniére inte minst. Nu känns det som att allt är lugnt .... jag andas in ..... andas ut. Njuter av varje andetag. 
 
Fredag 27/12. Det är kväll. Jag har fyllt min dag med värda grejer. Jag ler när jag tänker tillbaka på den. Jag är NÖJD med min dag, och vad jag fyllt den med. Sneglar på hundarna och anar att de är nöjda de åxå.  Häller upp ett glas rött och sjunker ner i soffan. 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Lisbet

Du är så bra Maria.
Gör så gott du kan och det räcker runt hela världen och tillbaka.

2013-12-28 @ 08:10:02
URL: http://halsozam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0