Inte utan min Dotter!

En del människor har varit uppe och igång flera timmar vid det här laget, själv hade jag väckaren på kl 8, men jag kan inte påstå att jag Kastade mig ur sängen precis :)  Står nu och dricker kaffe medans hundarna, i vanlig ordning, sover en stund till. 
 
Morgonträningen ligger i dvala för tillfället, då ju Hannah fick körtelfeber, och inte får träna på en månad, ,och Pernilla hör till dem som arbetar för fullt den tiden på dygnet. Jag åker inte heller och tränar själv. Det är - Inte utan min Dotter, på den fronten :)  Jag passar på att ta sovmorgnar istället.
 
Strax ska jag ut på promenad med hundarna. Igår på morgonrundan, gick vi ner till vattnet så att smårumporna fick springa allt vad småbenen höll. Paddy fick helt enkelt nöja sig med att småspringa lite, eftersom jag inte släpper honom där nuförtiden. Blev ju varse att det är en bunt med rådjur där, och de ska få strosa runt i lugn och ro utan att få en jaktidiot som Paddy efter sig :)
 
Nä, nu är det nog dags att hänga upp morgonrocken på kroken och ta itu med dagen :)   Igår var en toppendag, idag ska åxå bli en toppendag - det ska jag se till :)
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0