Måndagmorgonskaffe

Står och dricker kaffe vid datorn. Känner mig trött idag. Brukar ju gå över rätt snabbt, om inte förr, så när man kommer ut på morgonpromenaden. 
 
Igårkväll när jag var ute med hundarna på kvällspinket, hade jag dem lösa ..... som jag nästan alltid har på kvällspinket. Det hade snöat en hel del, så jag tog spaden och började skotta framför dörren. Då kom nya grannen ut på balkongen, ni vet han med foxterriern. 
- sådär kan jag inte göra med min, sa han, och menade att kunna släppa hunden lös på gården. 
- jasså, sa jag. 
- Nej, han skulle sticka direkt. 
- oj då, ja, då kan man inte släppa honom. 
- men jag har sett att du använder ganske mycket godis till dina hundar
 
 Ja, dessutom tar jag ofta med mig korvbitar o dyl och kastar så långt jag kan, så att de får söka. Jag fick känslan av att han menade att hundarna nog bara håller sig på gården för att jag har godis i fickorna .... fniss .... vilket jag inte hade igårkväll. Det är ju inte Alltid de får godis, bara för att de springer lösa, däremot belönar jag oftast med godis när jag tränar dem. De gör ju precis vad som helst för en liten korvbit :)
 
I afton kommer filmteamet tillbaka. Kl 18 ska jag och Hannah vara på Friskvårdskompaniet. Det blir en fullspäckad dag. Klockan går och jag måste dra på nu. 
 
Ha en Bra Måndag. Fyll den med nåt värt!
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0