Så Mycket BÄTTRE!

Den här omgången av "Så mycket bättre" var lite .... ska vi säga .... spretigare än någonsin?  Har hängt med lite halvhjärtat den här gången, och var inte sådär jätteimponerad ikväll heller. 
 
Jag har haft en superbra dag! Efter morgonpromenaden som varade i 45 minuter, så drog jag igång Fredagsstädningen :)  Efter städning, tog jag Paddy på en timmes solo-promenad i flexit. Han var superlycklig över att, om inte få springa som en idiot, så åtminstone få småspringa. Alltså, tänk så jävulskt smarta och lättlärda hundar är egentligen! Vare sig det handlar om ett träd, en stolpe eller bara en enkel plogpinne, så springer hundarna alltid på rätt sida. Man tänker att - nu är de så långt bort att de inte ser pinnen, men lika förbannat så tar de en båge för att hamna på rätt sida. Jag blir faktiskt imponerad över deras uppfattningsförmåga. Likaså att Paddy PRECIS vet hur långt han kan tok-springa i flexit innan det är stopp. Han springer ALDRIG så att det rycker, utan han stannar precis när han vet att kopplet tar slut. ÅXÅ imponerande. 
 
Efter den timmen med Paddy, blev jag så frusen att jag var tvungen krypa in i morgonrocken och lägga mig i soffan under filten. Det funkade :) Efter nån timme kändes det bättre :)
 
Aftonrunda med hundarna, god mat, slötittat på tv .... så har min dag sett ut. Jag har älskat varje minut :)
 
Nu ska jag bädda rent i sängen, gå ut med hundarna, duscha och krypa isäng. Det ska bli skönt! 
 
Önskar jag kunde stoppa in silikonöronproppar ikväll, för att få sova helt ostört hela natten inatt ... MEN ... Molly åt upp dem i morse, så jag har inga. Jag får förlita mig på den vanliga sömnen inatt :)
 
Hoppas du fyllt dagen med nåt värt, så att du kan lägga dig och känna att dagen inte lixom bara runnit iväg. I morgon är en ny dag, då vi alla får möjlighet att fylla DEN dagen med nåt värt, så om du missade idag, eller gjorde det lite halvdant - Gör det Bättre i morgon :)
 
Gokväll 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0